Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


16. rész -Ó, Anglia!♥

2011.04.20

16. rész - Ó, Anglia!

Amerikában, pontosabban Maxikóban, egy lovaspályán, ott, ahol Mango tartózkodik egy lovaspálya istállójában, ott, ahol két lovat elloptak, most oda utazok veled. Képzeld eléd a nagy díjlovagló és díjugrató pályát, a barna istállót, ahonnan sok lónak a nyerítése kihallatszik és őrök állnak mindenhol. Kristály és Rihanna izgatott horkantása nem észlelhető. E két ló már nincs köztünk. Két gonosz rabló elvitte! Most...zsarolásba kezdtek...vajon mi lesz ebből?

A kirándulás napjára a Napnak sárga sugarai elérték Regina gyűrött arcát. Rosszul aludt. Álma, az volt, hogy Mangot elvitte két fekete símaszkos ember és a ló nyerített. Ő futott utánuk, de nem érte őket utol. És itt vége az álomnak. Felébredt zihálva. Megfogta homlokát, ami vizes volt. Kikászálódott ágyából és elindult a fürdőszobába. Ott felfrissítette arcát és átöltözött.
-Jó reggelt, kislányom! -köszönt neki anyukája, mikor a lánya lement.
-Szia. -nyögte fáradtan.
-Látom, nem aludtál valami jól.Képzeld! Híreket kaptunk Kristófról és Mangoról! -mondta vidámsággal a hangjában Gabi.
-Mi az?
-Kedvenc lovad este úgy aludt, mint a bunda! Pedig ez nem jellemző rá, a verseny előtti éjszakán. Kristóf reggel különösen nem izgult. Pedig szokott görcsölni a hasa!
-Anya, ez kit érdekel, úgy mégis? -vágott közbe Regina a reggelijét fogyasztva.
-Ez nem érdekes. Képzeld, ma lesz az utolsó előtti verseny a díjugratás ágban! Aztán még nyolc versenyszám a díjlovaglás körből! Jó, mi? Már csak három hét, és itt a lovad! -örült az anyuka, de szinte már ugrált.
-Miért örülsz annyira? Ez nem olyan hiper - szuper örömünnep!
-Nem is annak örülök annyira! Hanem...megnyertem az egyik kedvenc újságomban egy rejtvényt! Aminek a fődíja egy utazás Angliába egy hétre! Négy személyt vihetünk magunkkal, maximum! -most már fel -alá ugrabugrált Gabi az egész földszinten. Ez bolondgombát evett! Hm...amúgy elmennék Angliába megnézni mindent! De izgi! -gondolta magában Regina. De ez valahogy nem így lesz, nem lesz olyan izgi...

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>