Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


25. fejezet

2011.05.08

25. fejezet - Füstbe ment tervek...

Este Regina kimerülten hullott bele az ágyába. Alig várta már, hogy leszedjék a kezéről a gipszet...épp holnap fognak az orvosához elmenni. Chicagon majd csak két nap múlva lovagolhat.
"Annyira jó volt ma hazatérni a szüleimhez és Mangohoz. Kimerültem a hosszú nap után, de ezt még le tudtam írni..." -véste a naplójába, ami rózsaszínűben pompázott, a legelején Gabival, Daniellel, vele és kedvenc lovával. Utána mindjárt álomba merült. Egy hét múlva ismét utazni fog, de most külföldre, Angliába. Ezért Mangoval ki kell élveznie az együtt töltött időket. Már izgatottan várta. Korán reggel ébredt, ezért még elővette a nyelvtankönyvét és átnézte az anyagot, amiből ma dolit írnak -lehet.
-Regina még biztosan nincs fent. Sajnos nem mondtam neki, hogy csak egy főt vihetek magammal Angliába, aki 18 éven felüli, mivel olyan programok lesznek... Ha meg tudja, nem fog hozzám szó-szólni! -siránkozott Gabi, Regina anyukája a férjének.
-Meg fogja érteni. Legalább nem kell annyit utaznia ebben a hónapban. Amúgy is, nem tenne jót neki, ha kivennénk tizennégy napra a gimnáziumból. Most év vége van, a szokásos hajtás, tudod...
-Igen. Bízom benne! -mondta az anyuka. Nem számított rá, hogy kihallgatják őket. Mégpedig Regina. Dühösen visszatrappolt a szobájába és bezárkózott. Ma van a balett bajnokság csapatban. Addig meditálok -döntötte el. Az ajtója felől kopogás hangzott.
-Ne gyere be! -kiáltotta ki már nyugodtabban.
-Kislányom, beszélni szeretnék veled. -mondta Gabi az ajtóból.
-Nem érdekelsz sem te, sem Anglia!
-Szóval már tudod!
-Igen, hogy nem akartok elvinni magatokkal...
-Nem teljesen.
-Menj ki! De, tudom, hogy így van! -és mérgesen bevágta anyja előtt az ajtót, majd visszament meditálni.

Anglia csodálatos város. Igaz, sok az eső, de nem baj. Percenként dúsgazdag ügyvédek, orvosok és üzletemberek mentek végig az úton, ahol a London Eye állt. Igazi pénz-paradicsom a rablóknak. Volt is belőlük sok! Most pedig két újabbal, név szerint Hannával és Hugóval bővült a Tolvaj-klub. A tervek szerint símaszkban futnak egyik tehetős embertől a másikig, míg sprintelnek és felfutnak a hatalmas London Eye -re, ahol lehúzzák és kifordítják álruhájukat, majd tömött zsebbel leszállnak a gépről. De hangos szirénaszó fordította fejre az egész ügyet...vajon mi történt?

 
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>